Metsäkylpyohjaajan koulutus marraskuussa

Haluaisitko toimia Metsäkylpyohjaajana? Oletko kiinnostunut tietoisuustaidoista? Oletko kiinnostunut syventämään metsäyhteyttäsi? Haluaisitko auttaa toisiakin löytämään tietoisuustaidot ja aistillisen metsän kokemisen?

Tule mukaan ainutlaatuiseen Metsäkylpyohjaajakoulutukseen® Suomessa. Opit menetelmän, joka on voimallinen läsnäolon ja luontoyhteyden syventämiseen. Koulutuksen tekniikkoina mindfulness, kehotietoisuus, keho-mieli yhteys ja aistillinen metsän kokeminen.

Metsäkylpyohjaajan peruskoulutus on tarkoitettu kaikille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Koulutus sopii hyvin hoitotyössä toimiville, kasvattajille, eräoppaille, matkailuyrittäjille, hyvinvoinnin kanssa työskenteleville ja kaikille eri aloilla työskenteleville, jotka haluavat syventää ymmärrystään tietoisuustaidoista ja metsäyhteydestä.

Metsäkylpyohjaajan peruskoulutus antaa valmiudet Metsäkylpyohjaajan taitojen yhdistämiseen omassa elämässään ja työssään. Peruskoulutuksen jälkeen voi hakeutua syventäviin osioihin.

Opetus sisältää:

  • 8 lähiopetuspäivää
  • 10 itsenäistä opiskelupäivää, harjoitusohjaukset ja raportoinnit

Lähiopetusjaksot:

1. Kahden päivän jakso

Käymme läpi mielen toimintaa, tietoisuustaitojen perusteita, metsäkylvyn perusteita ja historiaa sekä metsäkylpyä kokemuksena. Teemme käytännön harjoitteita sisällä ja ulkona. Annamme välitehtävät ennen seuraavaa tapaamista.

2. Kahden päivän jakso

Käymme läpi aivojen toimintaa, stressiä ja siitä palautumista. Tietoisuustaitojen jatkoa. Teemme metsäkylpyharjoitteita sisällä ja ulkona sekä pariohjauksia. Annamme välitehtävät ennen seuraavaa tapaamista.

3. Kahden päivän jakso

Käymme läpi tunteita ja tietoisuustaitoja, luovuutta, intuitiota, metsäkylpyä vaelluksena – kokemuksena sekä teoriaa sen ohjaukseen. Annamme välitehtävät ennen seuraavaa tapaamista.

4. Kahden päivän jakso

Käymme läpi metsäkylpypaikkoja, vuodenaikojen haasteita, erilaisia ryhmiä (lapset, ikäihmiset), omien ohjaustaitojen muotoilua, jokamiehen oikeuksia, teemme pariharjoitteita lyhyestä ja pitkästä metsäkylvystä, kertausta sekä pohdimme omaa suunnitelmaamme.

Metsäkylpyohjaaja peruskoulutus alkaa Tampereella 1. kahden päivän jaksolla 9.-10.11.2018.

Lähiopetuspäivät:

1. Kahden päivän jakso 9.-10.11. perjantai ja lauantai. Perjantai 10-17, lauantai 9-16.

2. Kahden päivän jakso 30.11. ja 1.12. perjantai ja lauantai. Perjantai 10-17, lauantai 9-16.

3. Kahden päivän jakso 28.-29.12. perjantai ja lauantai. Perjantai 10-17, lauantai 9-16.

4. Kahden päivän jakso 2.-3.2.2019 lauantai ja sunnuntai. Lauantai 10-17, sunnuntai 9-16.

Paikka: Tampere Olotila Moyo, Tuomiokirkonkatu 1

Hinta: 980 € (sis. alv 24%), mahdollisuus maksaa erissä (2:ssa tai 4:ssä erässä).

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu koulutukseen 20.10.2018 mennessä.

Lisätietoa / ilmoittautumiset:

  • Kouluttaja Jaana Hakanpää 040 4157977, juurtumistaitseeni(at)nettisivu.org
  • Kouluttaja Minna Helminen 0400 327250, myynti(at)minnahelminen.fi, www.minnahelminen.fi